This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveer een tafel binnen in de stadskelder

Een tafel reserveren bij Stadkelder In Den Bock is vanaf 1 juni weer mogelijk! Wanneer alle terrassen en horecalocaties binnen gemeente Geertruidenberg zijn uitverkocht, dan zijn wij er nog! Wij bieden met Stadskelder in den Bock een overdekte horeca locatie aan op de Markt in Geertruidenberg. Hier geniet u in alle rust van een heerlijke borrel met uw vrienden, familie of gezin. 

  • U moet reserveren om binnen aan een tafel te mogen. Heeft u dit niet gedaan verwijzen u naar een vrije plek op ons terras mits deze er is. Is deze er niet dan vragen wij u vriendelijk een andere keer terug te komen en vooraf te reserveren.
  • Binnen zorgen wij voor 1,5 meter afstand tussen de tafels.
  • U blijft op uw aangewezen plek zitten en volgt de aanwijzingen van ons personeel.
  • U kunt bij de stadskelder gewoon naar het toilet. Gebruik deze zo min mogelijk! Vraag aan het personeel of het toilet beschikbaar is. Na gebruik moet u zelf het toilet desinfecteren. 
  • Pinnen is de enige manier waarop u kunt betalen.
  • Personeel bewaart, waar mogelijk, de 1,5 meter afstand, wast regelmatig hun handen en blijven bij de symptomen van het virus thuis of worden naar huis gestuurd.

Graag vragen wij u gehoor te geven aan deze regels! Op deze manier willen wij een prettig bezoek voor al onze terras- en kelderbezoekers. Bij overtreding van deze regels kunt u gevraagd worden om deze te verlaten.

 

Heeft u interesse? Dan kunt alvast een tafel reserveren voor het terras of de kelder door dit formulier in te vullen.

Wilt u meer weten of vragen naar beschikbaarheid?
Vul uw contactgegevens in.

Contactgegevens