This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveer een tafel buiten op het terras

Vanaf 1 juni mag heel Nederland weer een terrasje pakken! Ook bij Stadskelder in den Bock kunt u terecht. Wanneer alle terrassen binnen gemeente Geertruidenberg zijn uitverkocht zijn wij er nog! Wij bieden een terras vóór Stadskelder in den Bock aan. Hier zit u in de schaduw en kijkt u zo over de historische markt van Geertruidenberg uit.

 

Maar hoe ziet een bezoekje er voor u uit en waar dient u rekening mee te houden? Dit allemaal leest u in de punten hieronder.

  • Voor het terras hoeft u niet verplicht te reserveren. Dit is wel mogelijk. Vul hiervoor ons contactformulier in.
  • Als u reserveert, vragen wij u op tijd te zijn. Er wordt met u een tijd afgesproken. Bent u 15 minuten te laat? Dan vervalt uw reservering.
  • Op het terras dient u rekening te houden met de 1,5 meter maatregel. Dit is niet van toepassing op mensen die op hetzelfde adres wonen.  
  • Wij bedienen u zo veel mogelijk op afstand. In sommige gevallen kunnen wij binnen uw 1,5 meter zone komen. Denk hierbij aan het uitserveren van bestellingen en leeghalen van de tafel bij nieuwe bestellingen. 
  • U kunt bij de stadskelder gewoon naar het toilet. Gebruik deze zo min mogelijk! Vraag aan het personeel of het toilet beschikbaar is. Na gebruik moet u zelf het toilet desinfecteren. 
  • Pinnen is de enige manier van betalen.
  • Personeel bewaart, waar mogelijk, de 1,5 meter afstand, wast regelmatig hun handen en blijven bij de symptomen van het virus thuis of worden naar huis gestuurd. 

Graag vragen wij u gehoor te geven aan deze regels! Op deze manier willen wij een prettig bezoek voor al onze terras- en kelderbezoekers. Bij overtreding van deze regels kunt u gevraagd worden om deze te verlaten.

 

Heeft u interesse? Dan kunt alvast een tafel reserveren voor het terras of de kelder door dit formulier in te vullen.

Wilt u meer weten of vragen naar beschikbaarheid?
Vul uw contactgegevens in.

Contactgegevens