This website uses cookies. Click here for more information.

GPS TukTuk Challenge

Altijd al eens in een tuk tuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vliegen. Wij hebben de tuktuks vanuit Thailand naar Nederland gehaald en dus is het prachtige Brabant hiervoor the place to be! Simpelweg een rondje rijden is leuk, maar een puzzel rally is natuurlijk nog veel leuker. Wij hebben dit de GPS Tuk Tuk Challenge genoemd!  

 

Deze challenge spelen jullie met onze 7 persoons- elektrisch aangedreven tuk tuks en het Brabantse platteland dient hiervoor als het perfecte toneel. De hele groep wordt onderverdeeld in kleinere teams van maximaal 7 personen en verdeeld over onze tuk tuks. Iedere tuk tuk vormt een team dat op zoek gaat naar Brabantse vlaggen. De teams komen langs dezelfde punten maar in een andere volgorde. Wel zo leuk, aangezien je daardoor de andere teams gedurende de middag ook nog tegenkomt.

 

Op zoek naar de Brabantse vlaggen doe je door middel van ingebouwde navigatiesystemen in de tuk tuks. Ieder team krijgt een navigatiemap mee waarin precies staat waar naartoe moet worden genavigeerd. Eenmaal in de juiste straat aangekomen? Let dan met het hele team even goed op en zorg dat je de vlag weet te vinden. De vlag gevonden? Goed teamwork! Parkeer de tuk tuk op een veilige plek en ga met het hele team naar de vlag toe. Hier hangt namelijk een teamopdracht aan die jullie moeten uitvoeren en oplossen. Deze opdrachten zijn allemaal verschillend van elkaar maar zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke teamfoto gemaakt worden. Per opdracht kunnen er punten verdiend worden door de teams en het team dat deze challenge eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze GPS Tuk Tuk Challenge. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team. 

 

Een chauffeur? Die is er niet! De teams dienen zelf de tuks te besturen, ze rijden 35 km per uur en de bestuurder dient dan ook 21 jaar of ouder te zijn en in het bezit van Rijbewijs B. Uiteraard geven wij de teams hiervoor een duidelijke instructie mee en is er tijdens de GPS Tuk Tuk Challenge een enthousiaste begeleider die de groep de gehele middag begeleidt. 

 

Dat zit wel tuk! 

 

Programma
13.00 uur Ontvangst + uitleg van de challenge
13.30 uur Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 1
14.30 uur Pauze op een terras

15.00 uur Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 2
16.30 uur Einde GPS Tuk Tuk Challenge + Start ludieke prijsuitreiking

 

Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan je wensen. 

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag