This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 • *
 • *

Stadskelder In Den Bock

 1. Welkom in Stadskelder In den Bock!

   

  Deze unieke locatie gelegen aan de historische markt van de Geertruidenberg is speciaal ingericht voor besloten bijeenkomsten. Wenst u met uw gezelschap exclusiviteit vanwege een verjaardag, een bedrijfsuitje, een personeelsfeest, huwelijksdiner of elke andere bijeenkomst? Dan is Stadskelder In den Bock zeer geschikt voor gezelschappen tot 80 personen! Wij ondersteunen u graag op het gebied van eten en drinken, entertainment, techniek en uiteraard vriendelijk personeel. Vanwege de ligging aan de markt beschikken we daar in de zomermaanden over een eigen privé terras. Hierdoor onderscheidt de Stadskelder zich in elk opzicht.

   

                                                                              

 1. Locatie

   

  Welkom in onze historische stad Geertruidenberg met haar bastions en bolwerken. Het zijn deze monumentale kenmerken die u mee terug nemen in de tijd van de 15e en 16e eeuw, welke de stad moesten beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Binnen in deze vesting ligt de markt welke al meer dan acht eeuwen dienst doet als centraal middelpunt. Tegenwoordig vindt u hier diverse terrasjes en leuke winkeltjes. Ook Stadskelder In den Bock is gelegen aan deze markt en beschikt in de zomer maanden over een eigen terras voor de deur. 

   

  Stadskelder In den Bock is een unieke oude gewelfkelder. Hierdoor ervaast u direct de sfeer van vroegere tijden. Maar door haar moderne Spaanse inrichting, welke vooral zichtbaar wordt in de bar, is de Stadskelder een unieke evenementenlocatie die het verleden met het heden verenigd. Het gewelf is voorzien van strijklicht en hierdoor komt het prachtig tot z’n recht.

*

Contactgegevens

Heeft u interesse in locatie Stadskelder In Den Bock? Neem dan even contact met ons op. Bellen kan altijd! Of vul hieronder het contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

 

Alvast bedankt! We hopen u snel te mogen ontvangen in onze Stadskelder. 

 

 1. Openingstijden

  Stadskelder In Den Bock heeft geen vaste openingstijden, wij zijn alleen geopend op afspraak. Onze agenda met publieksevenementen is te vinden onder het kopje “agenda”. Hier vindt u de jaaragenda met de evenementen voor aankomende periode.

  Contact

  Adres

  Markt 11

  4931 BR, Geertruidenberg 

   

  Tel: 0162 - 727 043
  Mail: info@stadskelderindenbock.nl   1. *
  2. Contactgegevens

  3. *
  4. Naam*
  5. Telefoon*
  6. Bedrijfsgegevens

  7. Adres
  8. Postcode + woonplaats
  9. Aanvullende informatie

  10. Interesse in
  11. Datum van activiteit
  12. Datum
  13. Aantal personen
  14. Opmerking(en)
  15.  
  16.